ALLFLEX

Omdat er hoge eisen worden gesteld aan flexibiliteit, efficiëntie en kwaliteit werken wij continu aan nieuwe, praktijkgerichte oplossingen. Altijd in nauwe samenwerking met onze klanten. Uit deze ideeën en suggesties, in combinatie met de kennis van onze productontwikkelaars ontstaan de beste innovatieve oplossingen voor tandheelkundige en medische klinieken.

Download de folder

Voorop in vernieuwing

Het Skapa kasten- en opslagsysteem is doorontwikkeld en biedt naast kastinrichting met werkbladen een innovatief opslagsysteem voor verbruiksgoederen, medicijn- en steriele goederen. Ruimtebesparend en volgens de hoogste hygiënische standaard, alles optimaal ondergebracht en altijd binnen handbereik.

Compleet en flexibel manden- en traysysteem

Voor maximale variatie in opslag is het kastensysteem voorzien van lichtgewicht draadmanden, trays en bakken van verschillende afmetingen (hoogte: 50mm, 100mm en 200mm).

Optimaal gebruikersgemak dankzij de draagwanden die zijn voorzien van eindstops; de draadmanden, trays en bakken blijven bij het uittrekken onder een hoek van 25 graden gefixeerd hangen, zo is de inhoud in één oogopslag zichtbaar. Alle manden zijn naar wens in te delen met verdeelschotten en te voorzien van labelhouders.