Kleuren en materialen

De vereiste eigenschappen van een werkblad? Een werkblad moet vochtbestendig, kras- en slijtvast en makkelijk te reinigen zijn. SKAPA praktijkmeubelen voorzien wij daarom van Volkern werkbladen of van HI-MACS. Beide producten zijn uitermate geschikt voor gebruik in een medische omgeving.

Naast de meubelen in HI-MACS uitvoering biedt SKAPA een divers aanbod in materialen, structuren en kleuren. Als basis voor de meubelfronten wordt hoogwaardig MDF-materiaal gebruikt, verkrijgbaar met een: HPL-, fineer- of melamine (houtmotief of betonlook) toplaag. De standaard HPL-kleuren zijn in mat of hoogglans finish verkrijgbaar. Daarnaast is de zogeheten Finex afwerking, een supermatte toplaag aan de collectie toegevoegd. Een alternatief voor een ‘natural’ look zijn de fineer toplagen, deze zijn mat afgelakt.

Een nieuw product in de collectie is CompacMel dat specifiek wordt gebruikt voor de Angon serie. Dit product heeft een basis van zwart HDF (door en door gekleurd) en is voorzien van een krasvaste decorlaag in de getoonde kleuren. De rompen van de meubelen uit de standaard collectie zijn gemaakt van gemelamineerd plaatmateriaal verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart. Plint panelen zijn verkrijgbaar in de kleur van het meubelfront of in RVS-look.